Çatalca Belediyesi

ÇATALCAMIZ ALTIN ÇAĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

Görüntülenme : 402

Çatalcamız, Başkanımız Mesut Üner’in ilçemize kazandırdığı hizmetlerle altın çağını yaşarken, Başkanımız Mesut Üner ilçemize kazandırdığı efsane hizmetlerin verdiği gururla ilçemizde toplumun her kesimiyle halk buluşmalarına durmaksızın devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner’in halk buluşmalarında halkımızın kendisine gösterdiği yoğun ilgi ve alaka görülmeye değerdi.

Başkanımız Mesut Üner halk buluşmaları programlarında; Sanayi Esnafımız, Çatalca Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi Öğrencilerimiz, Çarşı Esnafımız, Muratbey Spor Kulübümüz, Muhtarlarımız, Çatalcasporumuz, Yağlı Tohumlar Kooperatifimiz, Yeni Atanan Öğretmenlerimiz, Kaleiçi Sakinlerimiz, Büyük Mübadele Derneğimiz, Spor Kulüplerimiz, Gençlik Bulaşmamız ve ilçemizde yaşayan Diyarbakır’lı halkımızla bir araya geldi. Halk buluşmalarımızın tamamında, Çatalcamızın bu dönemde tarihi hizmetlere kavuştuğu konusunda hem fikir olundu ve Çatalca halkımız bu hem fikir olunan bu konuyu asla unutmayacağını gerçeği toplantılarda halkımız tarafından dile getirildi. Geçekleşen halk toplantılarımızda Çatalcamızın altın çağını yaşamaya devam edeceği gerçeğine, ayrıca halkımız tarafından vurgu yapıldı.

Halk buluşmaları toplantılarımız sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Dönemimiz içinde gece – gündüz demeden Çatalcamıza hizmet yolunda çalışmalarımıza devam ettik. Bugünlere geldiğimizde ilçemiz her alanda unutulmaz hizmetlere kavuşup adeta altın çağını yaşamaya başladı. İşte son derece yorucu geçen çalışmalarımızın sonunda efsane hizmetleri halkımıza sunup onların karşısına alnı açık ve başı dik çıkmanın haklı gururu anlatılmaz yaşanır. Yine bu toplantılarımızda halkımızın bize gösterdiği ilgi ve alaka halkımıza hizmet yolunda tüm yorgunluğumuzu bizden aldı ve ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Daha nice efsane hizmetleri ilçemiz halkıyla buluşturmanın umudu ve dileğiyle tüm halkımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler