Çatalca Belediyesi

ÇATALCAMIZ TEMEL ATMA VE AÇILIŞ TÖRENLERİYLE TARİHİ GÜNLER YAŞIYOR

Görüntülenme : 411

KARACAKÖY SOSYAL TESİSLERİMİZİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Başkanımız Mesut Üner döneminde; Cumhuriyet tarihimize geçen efsane hizmetler, bölgemize damgasını vuran kültürel etkinliklerimiz, kültür-sanat faaliyetlerimiz, spor faaliyetlerimiz, temel atma ve açılış törenlerimizle Çatalcamız adeta hayallerin gerçeğe dönüştüğü altın çağını yaşamaya durmaksızın devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner, iki hafta önce Çakıl, Elbasan ve Ovayenice Sosyal Tesislerimizin temel atma törenini gerçekleştirip geçen haftada Çatalca Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevimizin açılışını gerçekleştirmişti. Başkanımız Mesut Üner bu haftada ilçe protokolümüzün ve ilçe halkımızın yoğun katılımıyla Karacaköy Sosyal Tesislerimizin temel atma törenini gerçekleştirdik.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER DÖNEMİNDE ÇATALCAMIZ, SOSYAL TESİSLER İLÇESİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Başkanımız Mesut Üner dönemi içinde; Millet Bahçesi, Cem Kara Yaşam Vadisi, 100. Yıl Cumhuriyet Parkı, Muratbey Sosyal Tesisleri ve Çanakça Sosyal Tesisleri gibi önemli hizmetleri Çatalca halkımızın hizmetine sunduktan sonra iki hafta önce Çakıl, Elbasan ve Ovayenice Sosyal Tesislerimizin temel atma törenini gerçekleştirip,  bu haftada Karacaköy Sosyal Tesislerimizin temel atma törenini gerçekleştirdi ve Dünya Şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalcamızı adeta bir sosyal tesisler ilçesi haline getirdi.

TEMELİ ATILAN SOSYAL TESİS PROJEMİZ YİNE TAM NOT ALDI

Temeli atılan sosyal tesis projemizde; 374 kişilik 692 m² ‘’Kapalı Düğün Salonu’’ ve 2050 m² yüz ölçümüne sahip ‘’Açık Düğün Salonu’’ yer alıyor. Ayrıca projemiz kapsamında; ‘’Açık Otopark Alanı’’, ‘’Çocuk Oyun Alanı’’, ‘’Açık Oturma Alanları’’, ‘’Kamelyalar’’ ve ‘’Peyzaj’’ düzenlemesi gerçekleşecek.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER; ‘’ÇATALCAMIZ SOSYAL TESİSLER İLÇESİ OLDU.’’

Temel atma törenimiz sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Çatalcamıza hizmet yolunda ilçemize olan sevdamızdan güç alarak ilk günkü aşkla çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne baktığımızda ilçemiz Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini Çatalcamıza kazandırmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. İlçemiz ya temel atma törenleri yada açılış törenleriyle adeta gündemden hiç düşmüyor. İki hafta önce Çakıl, Elbasan ve Ovayenice Sosyal Tesislerimizin temel atma törenimizi gerçekleştirmiştik. Bu haftada Karacaköy Sosyal Tesislerimizin temel atma törenini gerçekleştirdik. Çatalcamız daha önce kazandırdığımız ve bugün temelini attığımız sosyal tesislerimizle adeta sosyal tesisler ilçesi oldu. Doğup büyüdüğüm topraklara Cumhuriyet tarihimizin en önemli hizmetlerini kazandırmanın gururu, huzuru ve mutluluğu anlatılmaz yaşanır. İlçemize hizmet yolculuğunda daha gidecek çok yolumuz var diyor, bugünkü temel atma törenimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler