Çatalca Belediyesi

ÇATALCAMIZDA BİTMEK BİLMEYEN TEMEL ATMA VE AÇILIŞ TÖRENLERİ

Görüntülenme : 389

Çatalca ilçemize altın çağını yaşatma yolunda emin adımlarla ilerleyen Başkanımız Mesut Üner, geçen hafta ilçe halkımız ve ilçe protokolümüzün katılımıyla ‘’Çakıl, Elbasan ve Ovayenice Sosyal Tesisleri’’ projemizin temel atma törenini gerçekleştirmişti. Başkanımız Mesut Üner bu kez temel atma törenimizden bir hafta geçmeden adeta nerede kalmıştık dedirtti ve ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’ açılışımızı gerçekleştirdi.

Daha önce göreve gelir gelmez, Bayram Kıran Çocuk Bakımevimizde yaptığı tadilatlarla bakımevimizi adeta yeniden hayata geçiren ve bakımevimize çok amaçlı kapalı spor salonumuzu kazandıran Başkanımız Mesut Üner, özel birey çocuklarımız ile ailelerine son derece modern ve konforlu bir özel eğitim merkezimizi de kazandırmıştı. Şimdide merkezinde yine yarınlarımızın teminatı çocuklarımız olan modern eğitime uygun ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’ açılış törenimizi gerçekleştirdi. Sekiz yüz sekiz metre kare alanda, tek katlı altı derslik, çok amaçlı salon, uyku odası ve idari birimlerden oluşan açılışı yapılan çocuk bakımevimiz özellikle çalışan ailelerimizde büyük bir sevinç yaşattı. Açılış törenimiz sırasında Başkanımız Mesut Üner’in heyecanı, sevinci ve Çatalca halkımızın kendisine gösterdiği sevgisi görülmeye değerdi.

Modern eğitime uygun ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’  açılış törenimiz sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’ Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalcamıza hizmet yolunda yine Çatalcamızda yeni bir projemizin daha açılış töreninde sizlerle birlikte olmanın sevincini ne kadar sizlere anlatsam az ve yarım kalır. Çatalcamıza hizmet yolunda, her zaman kendimi doğup, büyüdüğüm topraklara borçlu hissettim. Bu hissiyatımla birlikte Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘’Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’’ sözünü Çatalcamıza hizmet ederken kendime adeta rehber edindim. Bugünlere geldiğimizde ise yine atamızın ‘’Az zamanda çok ve büyük işler yaptık.’’ Sözünü gönül rahatlığıyla sizlere ifade etmemin haklı gururunu yaşıyorum. Beş yılda merkezine yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırdığımız birçok değerli projeleri Çatalcamıza kazandırdık. Çatalcamızı eğitim, spor, kültür, sanat ve ilçemiz cumhuriyet tarihine geçecek yatırım projeleriyle bölgemizin parlayan yıldızı olmasını sağladık. Bugünde yine merkezinde yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın olduğu önemli bir projenin daha sizlerle birlikte açılışının gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Açılışını yaptığımız modern eğitime uygun standartlardaki ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’ ; sekiz yüz sekiz metre kare alanda, tek katlı altı derslik, çok amaçlı salon, uyku odası, revir, mutfak ve idari birimlerden oluştu. İnşallah konusunun marka ismi eğitmenlerimizde çocuklarımızın eğitimlerine yön verecek. Zira yeni neslin her alanda kaliteli eğitim almasını kendimde görev olarak görüyorum. Bana sahada yaptığım ziyaretlerde, çok kıymetli halkım sürekli bu enerjiyi nerden buluyorsunuz diye soruyorlar. Birincisi çok kıymetli mimar meslektaşlarım bilir bir proje aklınıza geldiğinde kalem beyaz kağıda gitmek için nazlanır, beyaz kağıda yazılan ve çizilen projede hayata geçmek için zorlanır. Bu anlamda Çatalcamızda halkım için ne naz nede zorluk tanımıyorum tanımayacağımda. İkincisi kalbimi çok seviyorum. Çünkü kalbimde Çatalcamı ve halkımı taşıyorum. İşte enerjimin tüm sırrı bu. Çalışmalarımızın merkezine her vakit yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimizi konumlandırdık. Konumlandırmaya da devam edeceğim. Bu vesileyle modern eğitime uygun ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’ açılış törenimize katılımlarınızdan dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyor, açılış törenimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler