Çatalca Belediyesi

ÇATALCAMIZDA CANLAR BİR, BİRLİK ve MESUT

Görüntülenme : 407

Çatalca ilçemiz, Başkanımız Mesut Üner’in görev süresi boyunca cumhuriyet tarihimize geçen hizmetlerle birlikte adeta temel atma ve açılış törenlerinin ilçesi oldu. Sadece efsane hizmetler değil bu seferki temel atma törenimiz, ilçemizde artık doruklara çıkan dostluk ve kardeşlik duygularının sembolü oldu. Başkanımız Mesut Üner bu kez Çatalca Cem Vakfı Şube Başkanımız Salih Metin ve Yönetiminin hayallerini yerine getirdi ve Çatalcamızda ilk kez Cem Vakfı Çatalca Şubemiz yanına ‘’Yaşlı Bakımevi ve Misafirhanesi’’ temel atma törenini gerçekleştirdik.

TEMEL ATMA TÖRENİMİZDE OLDUKÇA MUTLU ve MESUT BİR ÇATALCA MANZARASI VARDI

Temel atma törenimizde Çatalca halkımızın tüm kesimlerinden halkın yoğun katılımının yanı sıra, ilçemizdeki siyasi partilerin belediye başkan aday adayları da adeta eksiksiz olarak temel atma törenindeki yerini aldı. Yazdan kalma bir havada gerçekleşen temel atma törenimizdeki böylesine muhteşem manzara katılımcılarımızda ‘’İşte Mutlu ve Mesut Çatalca’’ yorumlarına vesile oldu.

CEM VAKFI GENEL BAŞKANIMIZ PROF. DR. İZZETTİN DOĞAN ve CEM VAKFI ÇATALCA ŞUBESİ BAŞKANIMIZ SALİH METİN’DEN BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’E TEŞEKKÜR

‘’Yaşlı Bakımevi ve Misafirhanesi’’ temel atma törenimizde Cem Vakfı Çatalca Şube Başkanımız Salih Metin oldukça duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Başkanımız Salih Metin her taleplerini yerine getiren Başkanımız Mesut Üner’e Çatalcamızda ki canlar adına teşekkür etti.

Salih Metin’den sonra söz alan Cem Vakfı Genel Başkanımız Prof. Dr. İzzettin Doğan’ın kardeşi ve Alevi Dedesi Eşref Doğan, Cem Vakfı Genel Başkanımız Prof. Dr. İzzettin Doğan’ın selamlarını ve Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini illetti.

Gerçekleşen protokol konuşmalarının ardından temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti.

‘’YAŞLI BAKIMEVİ ve MİSAFİRHANESİ’’ DETAYLARIMIZ KATILIMCILARIMIZDAN TAM NOT ALDI

Temeli atılan ‘’Yaşlı Bakımevi ve Misafirhanesi’’ toplam 48 odalı, 96 yatak kapasiteli ve 1900 m² inşaat alanına sahip. Projemiz kapsamında toplam beş kattan oluşan yapıda; yatak odaları, yemek salonu, lobi, çok amaçlı salon ve diğer ihtiyaç duyulan sosyal alanlar yer alacak. Modern bir mimariye sahip yapımızda çevresiyle uyumlu bir dış cephe tasarlandığı dikkatlerden kaçmadı ve temel atma törenimizdeki katılımcılarımızdan tam not aldı.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER; ‘’ÇATALCA İLÇEMİZ İÇİN İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMALRIMIZA DURMAKSIZIN DEVAM EDECEĞİZ.’’

Temel atma törenimizden sonra açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Halkımızın teveccühüyle göreve gelir gelmez bugüne kadar olan süreçte Çatalcamız için var gücümüzle tüm ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımıza durmaksızın devam ettik. Süreç boyunca hiç bahane üretmedik. Sonuçlarla ilgilendik ve sonuçlara baktık. Sonuçlara baktığımızda Çatalca Cumhuriyet tarihimizin en önemli hizmetlerini ilçemize kazandırmanın haklı gururuyla karşınıza çıkmanın sevinci ve mutluluğu anlatılmaz yaşanır. Bizim çalışmalarımız hiçbir zaman seçim odaklı olmadı. Hizmet odaklı oldu. İşte bugün yine değerli bir temel atma töreni daha gerçekleştirdik. Programlarımızda sürekli açılış veya temel atma törenleri olacak. Cem Vakfı Çatalca Şube Başkanı Salih Metin çok değerli sevdiğim bir abimdir. Böylesine kıymetli bir talebi olduğunda bizimde böyle bir projemiz vardı ve hemen hayata geçirdik. Tüm canlarımıza ve halkımıza ‘’Yaşlı Bakımevi ve Misafirhanesi’’ hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler