Çatalca Belediyesi

ÇATALCAMIZDA ÇOCUKLARIMIZ MUTLU ve MESUT

Görüntülenme : 410

Çatalca halkımız, ilçemize yakın dönemde Başkanımız Mesut Üner tarafından kazandırılan tarihe geçen hizmetlerimizin tadını çıkarmaya devam ederken, ilçemizdeki kültür-sanat etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor. Kültür-sanat etkinliklerimizin merkezinde bu kez Başkanımız Mesut Üner’in çok sevdiği ve icraatlarının merkezinde bulunan çocuklarımız oldu. Başkanımız Mesut Üner ilçemizdeki çocuklarımıza muhteşem bir tiyatro gösterisi armağan etti.

Çatalcamızda ilkbahar ve yaz dönemini, ilçemize yakın dönemde kazandırdığı Çatalca Belediyesi Millet Bahçemizde adeta kültür-sanat bahçesine dönüştüren Başkanımız Mesut Üner, soğuk kış aylarında da Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezimizde kültür-sanat etkinliklerine aralıksız devam ediyor. İlçemizdeki çocuklarımız, keyifli bir cumartesi gününde ‘’Sihirbaz Palyaçolar’’ oyunumuzu büyük bir keyifle izlediler. Oyunu Çatalca Belediyesi Tiyatro Akademisi eğitmenlerimiz ve öğrencilerimiz iki perde halinde sergiledi. Çatalcamızdaki çocuklarımız oyuna oldukça yoğun ilgi gösterirken, çocuklarımızın aileleri her zaman çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik aktivitelerinden dolayı Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

Tiyatro gösterimiz sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Görev süremiz boyunca çalışmalarımızın merkezinde yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ile gençlerimiz ve onları yetiştiren kıymetli mutlu aileleri oldu. Bu aralar sömestre çok kısa bir zaman kala yoğun eğitim programlarında yorulan evlatlarımızı tiyatro etkinliğimizle buluşturmak istedik. İki perde halinde sergilediğimiz tiyatro etkinliğimizde yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve ailelerinin mutluluğuna şahit olmak, ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Daha nice kıymetli kültür-sanat etkinliklerinde buluşmak umuduyla, etkinliğimize gösterdiğiniz yoğun ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler