Çatalca Belediyesi

ÇATALCAMIZDA KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Görüntülenme : 433

Çatalcamız, Başkanımız Mesut Üner döneminde her alanda hayallerin gerçeğe dönüştüğü rüya gibi günler yaşamaya devam ederken, deprem riskine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarımız Başkanımız Mesut Üner’in çalışma ajandasında liste başında bulunuyor. Böylesine önemli gündem, Başkanımız Mesut Üner’in ajandasında sadece liste başında bulunmakla kalmıyor ve icraata da geçmeye aralıksız devam ediyor.

Eserlerinin vaatlerini geçmesiyle adından sadece ilçemizde değil tüm bölgemizde çokça söz ettirmeye devam eden Başkanımız Mesut Üner dönemi boyunca kentsel dönüşüm çalışmalarına durmaksızın devam etti. Başkanımız Mesut Üner’in kentsel dönüşüm çalışmalarının en önemli çalışmalarından biri ise ilçe merkezimizde Cumhuriyet meydanımızda bulunan ağır hasarlı ve derhal yıkılmalı raporu bulunan Belediye İşhanımız oldu. Başkanımız Mesut Üner kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde içinde CHP Çatalca İlçe Başkanlığı’da bulunan ağır riskli binanın hemen yıkımını gerçekleştirdi. Bugünlere geldiğimizde ise çok yakında açılışını yapacağımız alanda modern bir ticaret merkezimiz yerini aldı. Bu çalışmanın dışında birçok kentsel dönüşüm çalışmalarımız aralıksız devam ederken, Başkanımız Mesut Üner’in kentsel dönüşüm çalışmalarının adresi bu kez Ferhatpaşa Mahallemizde Atatürk caddemiz oldu. Alandaki yıkım çalışmalarının başında Başkanımız Mesut Üner bizzat yer aldı ve çalışmaları yerinde denetledi. Kentsel dönüşüm alanındaki yıkım sonrası esnaf ziyaretleri sırasında Başkanımız Mesut Üner’e hem Çatalcamıza kazandırdığı efsane hizmetler hem de deprem riskine karşı gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarımız için teşekkür edildi. İlçede gerçekleştirilen diğer kentsel dönüşüm çalışmalarımız şantiye alanlarında ise Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür pankartları asıldığı dikkatlerden kaçmadı.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER: DEPREM DEĞİL TEDBİRZİLİK ÖLDÜRÜR

Kentsel dönüşüm alanında geçekleşen yıkım çalışması sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalcamızı her alanda gelişmesi için ilçemiz Cumhuriyet tarihine geçen hizmetleri kazandırırken, deprem riskine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarıımıza büyük önem verdik. Deprem değil tedbirsizlik öldürür gerçeğini hiç aklımızdan çıkarmadık. Bugünde bir kentsel dönüşüm çalışması daha başladığımız için oldukça mutluyum. Çok yakında da kentsel dönüşüm çalışmalarımız çerçevesinde yıkımını gerçekleştirdiğimiz Belediye İşhanı yerine yapımını gerçekleştirdiğimiz Modern Ticaret Merkezimizin açılışını yapıyoruz. Tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler