Çatalca Belediyesi

ÇATALCAMIZDA OTOPARK SORUNU ARTIK YOK

Görüntülenme : 308

Başkanımız Mesut Üner,  dönemi içinde Çatalcamıza kazandırılan hizmetlerle ilçe halkımıza adeta rüya gibi günler yaşatmaya durmaksızın devam ediyor. Sadece Çatalca ilçemizin değil günümüz şehir hayatının en büyük sorunlarından biri hiç tartışmasız otopark sorunu oldu. Başkanımız Mesut Üner ilçemize tarihi hizmetler kazandırırken çözüme kavuşturduğu en önemli sorunlardan biride otopark sorunu oldu.

Başkanımız Mesut Üner ilk etapta ilçe merkezimizde Cumhuriyet Meydanımız altına katlı kapalı üç yüz araçlık modern bir otopark kazandırdı. Böylesine modern bir kapalı katlı otoparkı Çatalcamıza kazandıran Başkanımız Mesut Üner eş zamanlı olarak Mehmetçik Meydanımıza kapalı pazar kazandırdı ve pazarın olmadığı günlerde kapalı pazarımız bin araç kapasiteli otopark olarak Çatalca halkımıza hizmet vermeye başladı. Tüm bu otoparklarımıza ilave olarak yine harekete geçen Başkanımız Mesut Üner, Çatalca İto Ortaokulumuzun arkasında iki yüz elli araçlık, otobüs durağımız karşısına ise yetmiş beş araçlık daha otopark kazandırdı ve toplamda bin altı yüz yirmi beş araçlık otopark imkanıyla Çatalca ilçemizde dünya şehir hayatının otopark sorununu sıfır noktasına getirip resmen bitirmiş oldu.

Böylesine değerli çalışmalarımızın sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner ; ‘’Günümüz şehir hayatının en önemli sorunlarından biri tüm dünyada otopark sorunu olarak bilinir. Dünya şehir hayatının sorunu otopark sorunu göreve geldiğimizde fazlasıyla ilçemizde de hissediliyordu. Bizde her sorunda olduğu gibi hemen kollarımızı sıvadık ve çözüm için çalışmalara başladık. İlçemiz merkezinde dört ayrı mekanda toplamda bin altı yüz yirmi beş araçlık otopark yapımı sağladık ve Çatalca ilçemizde otopark sorununu resmen bitirdik. Tüm halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler