Çatalca Belediyesi

ÇATALCAMIZDA VEFA ve HUZUR VAR

Görüntülenme : 356

Başkanımız Mesut Üner döneminde Çatalcamız sadece yüz yılın hizmetlerinin kazanımlarıyla değil, ilçemizde her alanda yeniden filizlenen vefa ve huzur değerlerinin yükselmesiyle de bölgemizde oldukça dikkat çekmeye devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner bu kez ‘’Efsane Çatalcaspor Yönetici ve Sporcular Buluşması’’ programıyla gönüllerde taht kurdu.

‘’Efsane Çatalcaspor Yönetici ve Sporcular Buluşması’’ programına ilçemizin unutulmaz sporcu ve yöneticilerinin yanı sıra mevcut Çatalcaspor mevcut Başkanımız Hasan Gökçe’de katılım sağladı. Programımızda akşam yemeğinin yenilmesinden sonra eski anılar yeniden tazelenerek duygusal anlar yaşandı. İlçemizin efsane yönetici ve sporcuları ilçemizde sporda her alanda sporun ve sporcunun gelişimi için öneri ve görüşlerini ifade ederken, Başkanımız Mesut Üner’in Çatalca Belediyespor Kulübü kuruluşu, Spor Adası, Yeni Stadyum ve İlyas Demiroğlu Güreş Salonu gibi hizmetlerimizden dolayı tebrik mesajlarını bizzat illettiler. Gecenin sonunda efsane yönetici ve sporcularımız Başkanımız Mesut Üner’e vefasından dolayı teşekkür ederken, günün anısına hatıra fotoğrafları çekildiler.

Efsane yönetici ve sporcularımızın keyifli bir akşam yaşadığı programın sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne çalışmalarımızın merkezine her daim vefa duygumuzu güçlendirdik. Bu anlamda ilçede alın terini ve yüreğini Çatalcaspor’un başarısı için ortaya koyan efsane yönetici ve sporcularımızla bir araya geldik. Muhteşem unutulmaz bir akşam oldu. Çatalcamızın olduğu İstanbul şehrinde vefa sadece bir semt adı asla olmayacak. Davetimize icabet ettiklerinden dolayı tüm efsane yönetici ve sporcularımıza çok teşekkür eder, bir ömür boyu önce sağlık sonra mutluluk, huzur ve başarılar dilerim.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler