Çatalca Belediyesi
 Çiftçilerimizi Tarlalarına Ulaştırıyor, İlçemiz Genelinde Çalışmalarımızı Durmaksızın Sürdürüyoruz

Doğası ve tarım alanlarıyla metropolün diğer ilçelerinden ayrılan Çatalca’mızda, Belediye Başkanımız Mesut Üner, çiftçilerimize destek olacak çalışmalar yaparak, üreticilerimizin daima yanında oluyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemizin ihtiyaçlarının tespitinden çözümüne kadar her aşamayı yakından takip ediyor. Belediyemiz birimlerinin çalışmalarını yakından takip eden Başkanımız Mesut Üner, yol -bakım onarımından tretuvar yapımına, çevre ve peyzaj düzenleme çalışmalarından çiftçimizin alın teri dökerek yetiştirdiği ürünlerine ulaşımına kadar her konuyla yakından ilgilenerek çalışma programı oluşturuyor.

Belirlenen program dâhilinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğümüz, ekipler halinde ilçe genelinde ihtiyaç duyulan alanlarda çalışma yapıyor, sorunları ivedilikle çözüme kavuşturuyor.

Yol bakım, onarım, reglaj ve tretuvar çalışmaları ile vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için mücadele eden ekiplerimiz, çiftçilerimizin tarla yollarını açarak ürünlerine daha rahat ulaşmalarını sağlıyor.

Ekiplerimiz tarafından mahallelerimizde bulunan kamusal alanlarda gerekli tadilat işlemleri de yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor.

Ekiplerimiz tarafından;

AKALAN MAHALLESİ 217 PARSELE CEPHE MEVCUT YOL KADASTRAL SINIRLARINA ALINDI VE SU KANALI TEMİZLİK YAPILDI

AKALAN MAHALLESİ KARAÇUKUR ÇIKMAZI YOLUNA ASFALT KIRIĞI MALZEMES SERİLDİ

ÇİFTLİKKÖY MAHALLESİ BAY BAYAN WC LERİNE AYNA TAKILDI VE BASAMAK YAPILDI

İNCEĞİZ MAHALLESİ AÇIKALIN ÇIKMAZI YOLUNA ASFALT KIRIĞI MALZEMESİ SERİLDİ

İZZETTİN MAHALLESİ NİHAL SOKAK YOLUNA ASFALT KIRIĞI MALZEMESİ SERİLDİ

KABAKÇA MAHALLESİ AYVAÇEŞME SK YOLUNA ASFALT KIRIĞI MALZEMESİ SERİLDİ

KABAKÇA MAHALLESİ MELEKOTU SK YOLUNDA REGLAJ ÇALIŞMASI YAPILDI

KABAKÇA MAHALLESİ TARLA YOLU REGLAJ ÇALIŞMASI

KALEİÇİ MAHALLESİ ŞEHİT NABİ ÖZKAN SOKAK TRETUAR ONARIMI VE

YAZLIK MAHALLESİ KAPTANÇAYIRI MEVKİ TARLA YOLU AÇILMASI VE MALZEME SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.