ÇİFTLİKKÖY MAHALLEMİZDE YABAN MERSİNİ HASADI YAPTIK

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, üreticilerin yanında olmaya devam ediyor. Çiftlikköy Mahallemizde üretilmeye başlanan yaban mersininin hasadı Başkanımız Mesut Üner’in kendi elleriyle yaban mersini toplamasıyla başladı.

Tarımla özdeşleşen ilçemizde, üretimin destekçisi olan ve çiftçilerimize daima destek çalışmalarında bulunan Başkanımız Mesut Üner, yeni girişimcilere de destek olarak teşvik ediyor.

Çiftlikköy Mahallemizde Neo Yaban Mersini Çiftliğini kurarak yaban mersini üretimine başlayan genç girişimci aileyi tebrik eden Başkanımız Mesut Üner, ilk hasatlarında da yanlarında oldu.

Başkanımız yaban mersinlerini tek tek topladı

Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Tarım Müdürümüz, Orman İşletme Müdürümüz, Meclis Üyelerimiz ile birlikte geniş bir kadroyla yaban mersini hasadı için Çiftlikköy Mahallemize giden Başkanımız Mesut Üner, yaban mersinlerini tek tek elleriyle topladı.

Emeğin ve üretimin kutsal bir değer olduğunu ifade eden Başkanımız Mesut Üner yapılan çalışmanın bölge içinde oldukça önemli olduğunu belirtti.

Marmara’nın 3. Türkiye’nin 5. Büyük Yaban Mersini Üretimi

Başkanımız Mesut Üner sözlerinde, “Çatalca’mızda genç girişimci kardeşlerimizin büyük bir gayretle yaban mersini yetiştirmesi gerçekten çok önemli ve değerli bir çalışma. Çiftlikköy Mahallemizde ilk yaban mersini hasadını gerçekleştirdik. Marmara bölgesinin 3. Türkiye’nin ise 5. büyük yaban mersini üretimi burada gerçekleşiyor. Aromatik tıbbi bir bitki yetiştiren kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Çatalca’mızın havası, suyu ve bereketli topraklarında yapılan her üretim bölgemize artı değer katıyor. Emeğin, üretimin daima destekçisi olacak ve Çatalca’mızı el birliği ile getirdiğimiz bu noktadan çok daha ileriye taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

#ÇalışıncaOluyor