Çatalca Belediyesi
 Çocuklar Tatilin İlk Gününü Neşe İçinde Geçirdi

Görüntülenme : 787

Çocuklarımız tatilin ilk gününü Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in kendileri için hazırladığı Yarıyıl Şenliği kapsamında Bremen Mızıkacıları isimli müzikli tiyatro oyununu neşe içinde izleyerek geçirdiler.

Başkanımız Mesut Üner tarafından Belediyemiz bünyesinde açılan tiyatro kursu öğrencilerimizin oluşturduğu Çatalca Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından Nazım Özbay Kültür Merkezimizde iki seans olarak sahnelenen Bremen Mızıkacıları adlı çocuk tiyatrosunu çocuklarımız büyük bir beğeniyle izledi.

Çocuklarımızın büyük bir keyifle izlediği tiyatro oyunu sonrasında oyunu izleyen aileler ile miniklerimiz Başkanımız Mesut Üner’e ilçemizde bu faaliyetlerin ve etkinliklerin gerçekleşmesine imkân sağladığı için teşekkür ettiler.

Başkanımız Mesut Üner tarafından çocuklarımıza armağan edilen Yarıyıl Şenliği ile çocuklarımız, tatil boyunca birbirinden eğlenceli etkinlikler ve aktivitelerle buluşmaya devam edecek.

20 Ocak -  2 Şubat tarihleri arasında her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında yarışmalar, çocuk discosu, etkinlikler, oyunlar, çizgi film maskotları ve palyaçolar, dev top havuzu, ücretsiz sinema, sihirbazlık ve tiyatro gösterileri çocuklarımızla buluşacak.