Çatalca Belediyesi
 Çocuklar Yarıyıl Şenliğimizde Sinemanın Tadını Çıkardı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in çocuklarımıza tatil hediyesi olan Yarıyıl Şenliği birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Şenlik kapsamında çocuklarımız eğitici ve eğlendirici birbirinden farklı etkinliklerle Nazım Özbay Kültür Merkezimizde buluşuyor.

Tatilin bitmesine az bir zaman kala dev top havuzunda eğlencenin tadını çıkaran çocuklarımız, bugün 13.00 ve 15.00 seanslarında “Kahramanlar Takımı” isimli sinemayı büyük bir keyifle izledi.

Yarıyıl Şenliği programı kapsamında minik konuklarımız 31 Ocak 2020 Cuma günü de dev top havuzunda diledikleri gibi oynayabilecek. Aynı zamanda çizgi film maskotları ve palyaçolar eşliğinde anne çocuk etkinlikleri, yüz boyama, balon şekillendirme, yapay kar yapımı, animasyon şovları gibi muhteşem aktiviteler ve sürpriz eğlenceli oyunlarla keyifle vakit geçirecekler.

Yarıyıl tatili boyunca gerçekleştirdiğimiz, çocuklarımızın büyük keyif aldığı Şenliğimiz yarın gerçekleşecek birbirinden renkli etkinlikler ile son bulacak.