Çocuklarımız Başkanımız Mesut Üner’in Sürprizi ile Mutlu Oldu

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, geleceğimiz olan çocuklarımızı Pandemi sürecinde de unutmadı.

Kültür Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen etkinlikte çizgi film maskotları ve palyaçolar ile müzik eşliğinde eğlenen çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okundu.

Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında olan ancak bugün birkaç saatliğine dışarı çıkma izni bulunan çocuklarımız, Başkanımız Mesut Üner’in hazırladığı sürpriz etkinlik ile neşelendi.

Çocuklarımız Cumhuriyet Meydanı’nda, park ve bahçelerimizde müzik eşliğinde onları bekleyen çizgi film maskotları, palyaçolar ve sürpriz hediyelerle mutlu olurken, Başkanımız Mesut Üner ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklarımız ve aileleri bu zorlu günlerde çocukları düşünerek çalışan Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundu.

Çocuklarımız geleceğimizdir

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu belirterek, “Biz büyükler yarınlarımız olan çocuklarımız için, onlara en güzel geleceği hazırlamak için çalışıyoruz. Bizlerin mutluluğu çocuklarımızın mutluluğuna bağlı. Yüzlerinde beliren bir gülüş, neşe içinde özgürce oynadıkları oyunlar ve büyüdüklerinde mutlu bir çocuk öyküsü olmalı hayatlarında.

Kurallara uyarak bugün belirlenen saatlerde sokağa çıkan çocuklarımız için ilçemiz Cumhuriyet Meydanında, park ve bahçelerimizde onları bekleyen sürprizler hazırladık. Çizgi film karakterleri, müzikler, balonlarla çocuklarımız gönüllerince eğlenirken, Çatalca’mız çocuk gülüşleriyle şenlendi. Sorumluluğumuzun bilinciyle, çocuklarımız için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

#BirlikteBaşaracağız