Çatalca Belediyesi
 Çocuklarımız Kurbağa Prens’in Sevimli Öyküsünü Neşe İçinde İzledi

Görüntülenme : 830

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilçemizde gerçekleştirdiği kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklarımızın kişisel gelişimlerinde önemli yer tutan çocuk tiyatrolarına yönelik oyunlar sahnelenmeye devam ediyor.

Çocuklarımızın sanatla iç içe büyümesi için çeşitli etkinlik ve programlar düzenlenirken hafta sonları için hazırlanan ücretsiz tiyatro gösterileri çocuklarımızın hem erken yaşta tiyatro sanatıyla tanışmalarını hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Başkanımıza teşekkür ediyoruz

Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’de bu hafta da Kurbağa Prens isimli müzikli oyun, minik izleyicileriyle buluştu. Oyun esnasında kendini oyunun akışına bırakan çocuklarımız, sahnedeki oyuncuları can kulağıyla dinledi ve gönüllerince eğlendi.

Kurbağa Prens’in sevimli öyküsünü anlatan tek perdeli müzikli çocuk oyununu ilgiyle izleyen çocuklarımız ve aileleri oyun sonunda Başkanımız Mesut Üner’e çocuklara yönelik etkinlikler düzenlediği için teşekkürlerini ilettiler.