“Eğitim Önceliğimizdir” Diyen Başkanımız Mesut Üner’den Okullarımıza Tam Destek

“Çocuklarımız, gençlerimiz ve eğitim her zaman önceliğimizdir” diyen ve İlçemizde öğrencilerimize, velilerimize destek çalışmaları kapsamında kurslar açan, eğitim merkezleri kuran Başkanımız Mesut Üner, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan eğitim yuvalarımız olan okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktan da taviz vermiyor.

Okullarımız ile sürekli iletişim halinde olan Başkanımız Mesut Üner, Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimizi yönlendirerek okullarımızın bakım, onarım, boyama, tesisat, bahçe düzeni gibi gerekli tüm tadilatlarının yapılmasını sağlıyor.

Ekiplerimiz tarafından;  Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kaleiçi 75. Yıl İlkokulu bahçesinde bordür yapımı, Ferhatpaşa İlkokulu’nun tesisat işleri ve Muratbey Esin Ovacık İlkokulu’nun okulu çevreleyen korkuluklarının boyama işlemleri ve okul bahçelerinde düzenleme çalışmaları yapılarak çocuklarımız için pırıl pırıl bir hale getirildi.

Ekiplerimiz İhtiyaç Olan Her Yerde

Vatandaşlarımızın rahat ve huzuru için çalışan belediyemiz ekiplerince ibadethanelerimizin belirli periyotlarla temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılırken aynı zamanda gerekli olan tadilat işlemleri de Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Ekiplerimiz Kaleiçi ve Sanayi Camimizde su tesisatı işlemlerini yaparak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçti.

Subaşı Mahallemizde kapalı düğün alanında çalışma gerçekleştiren ekiplerimiz alanın boyamasını yaparak mahalle sakinlerimizin kullanımına sundu.