Eğitime Önem Veren Başkanımız Mesut Üner’den Okullarımıza Tam Destek

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner eğitime ve geleceğimiz olan öğrencilere verdiği önemi her fırsatta gösteriyor.

Yaptığı projelerle öğrencilere ve ailelerine destek olan Başkanımız Mesut Üner ilçemiz okullarının bakım, onarım ve tadilatlarını da ara vermeksizin gerçekleştiriyor.

Eğitime ve çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak amacıyla; Spor Akademisi, Gençler Başkanla Buluşuyor projesi ve Sürekli Eğitim Merkezi’ni faaliyete geçiren Başkanımız Mesut Üner, ilçemizdeki okulların bakım ve tadilat işlerini de büyük bir görev sorumluluğu ile gerçekleştiriyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından ilçe genelinde bulunan okullardaki tamirat, bakım ve onarım işleri büyük bir titizlikle yapılıyor. Okulların iç ve dış onarımlarından çatı tadilatlarına kadar ihtiyacı olan her alanda işlemlerini gerçekleştiren belediye ekiplerimiz son birkaç aylık dönemde onlarca okulun ihtiyaçlarını karşıladı.Çalışmalar kapsamında okulların boya işleri, yenilemeler, çatı, bakım ve onarımları ile yağmur oluklarının değiştirilmesi işlemleri gerçekleştirildi.

Eğitime desteğimiz devam edecek

Çocukların daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri amacıyla seferber olduklarını kaydeden Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “Eğitime destek olmak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Belediye olarak okullarımızın, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yanında olmayı görev biliyoruz.Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da eğitime desteğimiz devam edecektir " dedi.

Okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda belirli programlar dâhilinde gerçekleştiren tamirat ve tadilat işlerini yapan belediye ekiplerimiz son olarak; Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesine Bocce sahası yaptılar. Ekiplerimiz Kestanelik Mahallemiz İmam Hatip Ortaokulu’nun su olukları tamirini, Kestanelik İlk ve Orta Okulu bahçesinin oyun alanı boyama çalışmasını ve Kestanelik Mahallemiz Şehit Mümin Demiralp Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin çatı olukları tamiratını gerçekleştirdiler.