Çatalca Belediyesi
 Ekiplerimiz 65 Yaş Üstü Vatandaşlarımıza Maske Dağıttı

Görüntülenme : 489

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda harekete geçen Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, 65 yaş üstü vatandaşlarımıza maske dağıttı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında günlerdir evlerinde olan 65 yaş üzeri vatandaşlarımız, bugün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıktı. Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatlarıyla ekiplerimiz, vatandaşlarımızı tedbirsiz bırakmayarak maske dağıttı.

Korona virüs salgınının başlaması ardından Çatalca Belediyesi olarak tüm ekipleri ile durmaksızın çalışan Belediye Başkanımız Mesut Üner, dezenfekte ve temizlik çalışmaları dışında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ancak bugün birkaç saatliğine dışarı çıkan 65 yaşın üzerindeki büyüklerimizi unutmadı. Daha önce evlerini dezenfekte ederek çalışmalar yapan ekiplerimiz, bu kez maske dağıtımı yaparak Çatalca’nın sağlığını korumaya devam etti. Başkanımız Mesut Üner, bu zorlu süreci hep birlikte atlatarak güzel günlere ulaşacağımızı belirtirken, vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmaların aralıksız devam edeceğini de vurguladı.

#BirlikteBaşaracağız