Çatalca Belediyesi
 Ekiplerimiz İlçemizin Her Mahalle ve Sokağında Durmaksızın Çalışıyor

Görüntülenme : 566

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın istekleri ve taleplerini göz önünde bulundurarak aralıksız çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz; merkez ve mahallelerimizde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz vatandaşlarımızın talep ettiği noktalarda Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları hızla gerçekleştiriyor. Merkez ve mahallelerimizde durmaksızın çalışan ekiplerimiz, vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve daha kullanışlı alanlarda yaşam sürmelerini sağlamak için canla başla çalışmaya devam ediyor. Kimi zaman ilçemizdeki okullarımızın bakım onarım çalışmalarını yürüten ve   bahçe duvarlarını kullanıma uygun hale getiren ekiplerimiz, yol ve kaldırımlarda bakım onarım ve tadilat işlemlerini kimi zaman ise ilçemizde bulunan Kahraman Şehitlerimizin mezarlarında ihtiyaç duyulan çalışmaları titizlikle yürütüyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan işler;

1. Atatürk Sanayi Çarşısı çöken noktaya malzeme serildi.
  2. Atatürk Sanayi Çarşısı yağmursuyu ızgara temizliği yapıldı.
  3. Bahşayiş Mah. Şehit Mezarı direk ankraj imaltı yapılarak bayrak direği yerine dikildi.
  4. Çakıl Mah. Çınar Altı parke taş tamiri yapıldı.
  5. Erenler Sokak rögar etrafı çöken kısımların onarımı yapıldı.
  6. Ferhatpaşa Mah. Çeşme Sokak çöken parke yol onarıldı.
  7. Ferhatpaşa Mah. Enverpaşa Sokak çöken yol kısmında parke taş onarımı yapıldı.
  8. Ferhatpaşa Mah. Gülenay Sokak yoluna malzeme serildi.
  9. Çatalca İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu Kapalı Spor Salonu’nda boya çalışması yapıldı.
  10. Kaleiçi Mah. Canlar Caddesi yolu üzerinde büz döşemesi yapıldı.
  11. Kaleiçi Mah. Cevdet Barın Caddesi parke taş yol onarımı yapıldı.
  12. Kaleiçi Mah. Doktor Çeşme Caddesi Kadastral yola asfalt kırığı malzemesi serildi.
  13. Kaleiçi Mah. Öğretmen Galip Aksu Sokak yol kenarlarını tesviye çalışması yapıldı.
  14. Kaleiçi Mah. Özaydın Sokak bordur onarımı yapıldı.
  15. Karacaköy Mah. Sadakat sokakta parke yol tamiratı ve rögar yapıldı.
  16. Karacaköy Mah. Sağlık Ocağı bahçe duvarına sıva çalışması yapıldı.
  17. Karadeniz Caddesi  İETT durağı önü çöken kısım onarıldı.
  18. Kestanelik Mah. Karagöz Sokak yolu reglaj ve asfalt kırığı serimi yapıldı.
  19. Kestanelik Mah. Şehit Mümin Demiralp Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçe duvarına sıva çalışması yapıldı.
  20. Subaşı Mah. Okul bahçe duvarına sıva çalışması yapıldı.
  21. Şehit Halil İbrahim Gürel Anadolu İmam Hatip Lisesi önüne set yapıldı.
  22. UKOME Kararı ile araç trafiğine kapatılan Ferhatpaşa Mah. Gül Sokak yolunda bordur boyama çalışması yapılarak girişlere anahtarlı duba monte edildi.