Ekiplerimiz Kardan Zarar Gören ve Tehlike Oluşturan Ağaçlarımız için Yoğun Mesaide

Başkanımız Mesut Üner koordinesinde  İlçemizde yoğun kar yağışından dolayı yaşanabilecek mağduriyetleri en aza indirmek için ekiplerimiz ilk günden itibaren gece gündüz demeden çalışıyor.

Mesai kavramı gözetmeyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bu süreçte  yoğun kar yağışı nedeniyle devrilen ağaçların oluşturabileceği tehlikeleri bertaraf etmek için hemen olay yerine ulaşarak  ağaçların kaldırılması işlemlerini gerçekleştirdi.

Aynı zamanda ekiplerimiz tarafından olası yeni ağaç devrilme olaylarının yaşanmaması için ağaçlarda biriken karların temizlenmesi işlemleri gün ve gece boyu sürdürülürken, kırılan ağaç dallarının ve kardan dolayı zarar gören ağaçların temizlenmesi çalışmaları da durmaksızın devam ediyor.