Ekiplerimiz Muharrem Ayı Öncesinde Cemevi’mizin Dezenfektesini Gerçekleştirdi

Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını dileyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner yarın başlayacak Muharrem ayı öncesinde Çatalca Cemevi’mizin dezenfektesini yaptırdı.

Corona virüs tedbir ve önlemleri kapsamında bugüne kadar kamu kurum ve kuruluşları ile ibadethanelerimizin dezenfektesini belirli periyotlarla yapan ekiplerimiz, Muharrem ayı öncesinde de vatandaşlarımızın daha hijyenik ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için Cemevi’nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın Muharrem ayını ve Muharrem ayının 1.günü olan hicri yılbaşını tebrik ederek; paylaşmanın, şükretmenin ve bereketin adı olan 29 Ağustos 2020 tarihinde idrak edeceğimiz Aşure gününün tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.