Çatalca Belediyesi
 EKİPLERİMİZ TÜM GÜN PAZAR ALANINDA

Görüntülenme : 585

Başkanımız Mesut Üner’in pazar için alınmasını istediği yoğun önlemler doğrultusunda gece dezenfekte işlemi gerçekleştiren ekiplerimiz sabah pazar kurulmadan önce de alanda yerlerini alarak esnafımızı karşıladı.

Esnaflarımıza eldiven, dezenfektan, bone ve maske dağıtımı gerçekleştiren ekiplerimiz tezgahların sosyal mesafeye uygun olarak kurulmasını sağladı.

Pazar alanına giriş ve çıkış noktalarını belirleyerek kontrol altına alan ekiplerimiz bu noktalarına el dezenfektanları yerleştirdi.

Vatandaşlarımızın ateş ölçümlerini yaparak Pazar alanına girişlerini sağlayan ekiplerimiz aynı zamanda maske kontrolü yaptı ve vatandaşlarımızın kendilerini ve çevrelerini korumaları adına ürünleri elle temassız bir şekilde almaları konusunda önleyici tedbir ve bilgilendirmelerde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarımız kendilerini pazarda karşılayan ekiplerimize memnuniyetlerini dile getirerek ilk günden itibaren salgına karşı ilçemizde gösterdiği hassasiyet, pazarda aldığı önlemler için Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Vatandaşlarımızın pazar alışverişlerini daha sağlıklı ve güvenli ortamda yapmaları için ekiplerimiz gün boyu pazarda kontrollerine devam edecek.

#BirlikteBaşaracağız