ELLERİ ÖPÜLESİ BÜYÜKLERİMİZ... SİZLER BİZİM BAŞIMIZIN TACISINIZ

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir evlerinde kalan büyüklerimizi sokağa çıktıkları ilk günde yalnız bırakmadı.

11.00-15.00 saatleri arasında hava almak için dışarı çıkan vatandaşlarımızı Cumhuriyet Meydanımızda çiçeklerle karşılayan Başkanımız Mesut Üner, 65 yaş üstü büyüklerimizin hem hatırlarını sordu hem de Annelerimizin Anneler Günü’nü kutladı.

“Elleri öpülesi büyüklerimiz... Sizler bizim başımızın tacı, varlığımız, rehberimiz, kültürümüz, bizi hayata bağlayan ve bizi biz yapan değerlerimizsiniz “diyen Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada, “Uzun süredir evlerinde kalan ve bugün dışarı çıkan büyüklerimizin halini hatırını sorarak, bu özel günde hepimizin adına saygı, sevgi ve minnet duygularımızla çiçeklerimizi sunduk. Ömrümüzün her günü başımızın tacı olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutladık” ifadelerine yer verdi.

#BirlikteBaşaracağız