‘En Büyük Destekçimiz Olan Sayın Cumhurbaşkanımıza Teşekkürlerimizi Sunuyorum’

Çatalca’mıza en iyi hizmeti vermek için durmaksızın çalışan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından belediyemize hibe edilen araçların ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkanımız Mesut Üner yeni araçları teslim alırken yaptığı açıklamada;

“’ Çatalca’mıza en iyi hizmeti vermek için uğraşıyor, bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız daima bizlerin yanında ve en büyük destekçimiz. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a şahsım ve ilçemiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum.

Satın alarak Belediyemize kazandırdığımız hizmet araçlarımızdan sonra Bakanlığımızdan gelen 13+1’lik iki katı atık toplama aracı ve 7+1’lik süpürme araçlarımızla vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek için asla durmak yok. Çatalca’mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

#BirlikteBaşaracağız