ESNAFLARIMIZI VE VATANDAŞLARIMIZI PAZARDA EKİPLERİMİZ KARŞILADI

Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın pazar alışverişlerini daha sağlıklı ve güvenli ortamda yapmaları için ekiplerimizin sabaha kadar gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmaları ardından esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza el dezenfektanı ve maske dağıtımı için ekiplerimiz pazar alanında yerlerini aldı.

Esnaflarımıza eldiven dağıtımını da gerçekleştiren ekiplerimiz aynı zamanda pazar giriş ve çıkış noktalarına dezenfektan yerleştirdi. Sosyal mesafenin korunması için de tezgâhlar arası açıklığına dikkat edilirken aynı zamanda vatandaşlarımızın kendilerini ve çevrelerini korumaları adına ürünlerin elle temassız bir şekilde alım ve satımı konusunda önleyici tedbir ve bilgilendirmelerde bulunuldu.

Esnaf ve vatandaşlarımız kendilerini pazarda karşılayan ekiplerimize memnuniyetlerini dile getirerek Başkanımız Mesut Üner’e ilk günden itibaren ilçemizde gösterdiği hassasiyet, pazarda aldığı önlemler ve maske, eldiven, dezenfektanlar için teşekkür dileklerini ilettiler. Ekiplerimiz gün boyu pazarda dağıtım ve kontrollerine devam edecek.