Görüntülenme : 1767
Sosyal
Belediyeciliğin En Güzel Örnekleri Çatalca’mızda Halka Sunuluyor
Projelerini her geçen gün
Çatalca’mıza kazandırmaya devam eden, yaptığı projelerin merkezine yarınların
teminatı çocukları ve gençleri konumlandıran ve bu kıymetli çalışmalarının tüm
detaylarıyla bizzat ilgilenen Başkanımız Mesut Üner, durmaksızın ilçemizde
etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Çatalca’mızda Dur Durak Bilmeyen Etkinlikler Geçtiğimiz Haftada Aralıksız Devam Etti
Geçtiğimiz haftalarda
‘’Spor Adası’’ projemizin temel atma töenini görkemli bir törenle gerçekleştiren Başkanımız
Mesut Üner, sonrasında zorlu pandemi şartlarının hafiflemesinin hemen
sonrasında muhteşem bir Babalar Günü etkinliğiyle gönüllerde taht kurdu. Bir
sonraki haftada Türkiye Motokros Şampiyonasının 2. Etabı Çatalca’mızda
gerçekleşti. Akabinde hafta içi Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla tüm
tadilatları yapılarak ve üstü kapatılan ilçe sporuna kazandırdığımız Dağyenice
Halı Sahasının açılış törenimiz gerçekleşti.
Çatalca’mızda Geçtiğimiz Hafta Sonu da Türkiye Ulusal Atlı Dayanıklılık Turnuvası Gerçekleşti
Çatalca’mızda bitmek bilmeyen etkinlikler bu hafta sonu da devam etti.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen atlı sporseverler hünerlerini Cumartesi ve
Pazar iki gün boyunca Çatalca’mızda sergilediler. Organizasyonun tüm
detaylarıyla bizzat ilgilenen ve daha hafta başında yerinde denetimler yapan Başkanımız
Mesut Üner, her organizasyonda olduğu gibi ilçemiz tanıtımına katkıda bulunacak
bir organizasyonu daha kusursuz tamamlamanın sevincini yaşadı.
Katılımcı Anlamında Rekorun Adı Çatalca’mız Oldu
Uzun yıllardır gerçekleşen Türkiye Ulusal Atlı Dayanıklılık Turnuvası
Çatalca’mızda rekor tazeledi. Çatalca ilçemizde gerçekleşen organizasyona tam
94 sporcu katılım göstererek katılımcı anlamında rekorun Çatalca’mızda
kırılmasına vesile oldu.
Muhteşem Organizasyon Pazar Günü Gerçekleşen Ödül Töreniyle Son Buldu
Zorlu geçen mücadelelerin ardından turnuva muhteşem bir ödül töreni
programı ile son buldu.
Ödül töreninde ilk konuşmayı FEİ Türkiye Delegesi Taşkın Özdemir
gerçekleştirdi. Taşkın Özdemir yaptığı açıklamada; ‘’Muhteşem bir etkinlik oldu. Rekor katılımcı olması ayrıca güzel
oldu. Bu kıymetli organizasyona her türlü desteği sağlayan Başkan Mesut Üner’e
çok teşekkür ederiz.’’ dedi.
Taşkın Özdemir’in konuşmasının ardından, ödül töreninde ikinci konuşmayı Akademi Binicilik Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Çapur gerçekleştirdi. Volkan Çapur yaptığı konuşmasında; ‘’Çatalca bu kıymetli organizasyona uğurlu geldi. 94 katılımcıyla rekor katılımcı oldu. Yoğun katılımcı olmasına rağmen organizasyon eksiksiz gerçekleştirdi. Bu anlamda her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ederiz. Başkanımız Mesut Üner organizasyonun her detayıyla bizzat ilgilendi ve destekledi. Kendisine çok ama çok teşekkür ederiz.’’ dedi.
Ödül töreninde son konuşmayı Çatalca Belediyesi Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun gerçekleştirdi. Tuba Uzun yaptığı konuşmasında; ‘’Öncelikle bu kıymetli organizasyonun tüm detayına destek olarak Çatalcamızın tanıtımına katkıda bulunmamıza vesile olan Akademi Binicilik Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Çapur beyefendiye çok teşekkür ederiz. Başkanımız Mesut Üner’e gerçekleştirdiği etkinliklerle Çatalca’mızı, Dünya şehri İstanbul’un parlayan yıldızı yapmaya başladığı için kendisine çok teşekkür ederiz. Mesut Üner Başkanımızın riyasetinde nice etkinliklerde daha sizlerle birlikte olacağız.’’ dedi.
Çatalca tanıtımına katkıda bulunan bir organizasyonun daha kusursuz tamamlanmasının ardından açıklamalarda buluna Başkanımız Mesut Üner; ‘’Geçen hafta Türkiye Motokros etkinliğine, bu hafta ise Türkiye Atlı Dayanıklılık Turnuvasına ev sahipliği yaptık. Bu anlamda turnuvanın her detayına bizlere destek olma imkanı tanıyan Akademi Binicilik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Volkan Çapur’a çok teşekkür ederiz. Çatalca’mızı etkinlikler ilçesi olmasıyla tüm İstanbul ve Türkiye konuşacak. Bu anlamda Kültür Etkinliklerinden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun ve ekibine çok teşekkür ederim.’’ dedi.
İki gün süren ve ilçemiz tanıtımına katkıda bulunan turnuva, yapılan konuşmalarının ardından İBB ve Çatalca Belediye Meclis Üyemiz Süheyla Topçu ile Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun’un dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etmesiyle son buldu.
#BirlikteÇatalcayız