Çatalca Belediyesi
 Evde Kal Çatalca! Biz Sizler İçin Görev Başındayız

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in büyük hassasiyetle başlattığı korona önlemleri için çalışmalar, kurulan özel ekiplerimiz ve tüm müdürlüklerimizin iş birliğiyle ilçemizin her noktasında son sürat sürüyor.

Virüslere karşı açtığımız savaşta ekiplerimiz 7/24 durmaksızın dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. İlk günden itibaren Korona virüs ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbir uygulamalarını ilçemizde büyük bir titizlikle yürüten Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarına devam ediyor. İlçemizde; kamu kurum ve kuruluşları, bankalar, eczaneler, okullar, sivil toplum kuruluşları, dernekler, sanayi sitesi, ibadethaneler ve duraklar gibi sıklıkla kullanılan alanlar belediye personellerimizden oluşan özel ekibimiz tarafından dezenfekte edilirken, ilçe genelinde temizlik çalışmalarımız da artarak devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek için ilçemizin çeşitli noktalarına astığımız afişler ile toplumumuzu bilgilendirirken,  duraklarımıza ve belediye binamıza yerleştirdiğimiz dezenfektanlar vasıtasıyla ilçemizdeki koruyucu tedbirleri destekliyoruz.

İlçemiz genelinde gece-gündüz devam eden dezenfeksiyon çalışmaları yanı sıra Zabıta ekiplerimiz ilçemizde etiket denetimlerini ve İçişleri Bakanlığı’mızın 81 ilin valiliklerine gönderdiği korona virüs tedbirlerine ilişkin genelge kapsamında, faaliyetlerini durdurması gereken işletmeleri kontrol çalışmalarını devam ettiriyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımızca uygulanması istenen tedbirlere hassasiyetle uymalarını tavsiye ederken, “Çatalca Belediyesi olarak tüm müdürlüklerimiz ve personellerimiz ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları ilçemizin sağlığı için yürütmektedir. Sizler de bizlere yardımcı olmak ve sağlığınızı korumak adına gerekmedikçe dışarı çıkmayın, evde kalın” sözleriyle Çatalcalılara evde olma tavsiyesinde bulundu.