GEÇİCİ DEĞİL KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

Başkanımız Mesut Üner, ilçemizi ihtiyacı olan hizmetlerle, mega projelerle buluşturmaya devam ederken kronikleşmiş sorunlara da kalıcı çözümler üretiyor.

Çatalca’mız Başkanımız Mesut Üner’in hayata geçirdiği mega projelerle görülmemiş bir gelişim yaşarken, ilçemizin kronikleşmiş sorunları da hızla çözüme kavuşuyor. İlçemizde, Cumhuriyet Meydanımızın altında tamamlanmak üzere olan otopark ile artık otopark sorunu tarih oluyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızın önemli sorunlarından olan otopark sorununun çok yakın zamanda ortadan kalkacağını belirtti. İlçe merkezimizde köklü bir değişikliğe giderek Çatalca’ya yakışacak bir meydan düzenleme projesini hayata geçiren Başkanımız Mesut Üner, bu düzenleme kapsamında Çatalca’mızı yepyeni bir Cumhuriyet Meydanına kavuştururken, meydanın hemen altına da trafik sıkışıklığına ve otopark sorununa çözüm olacak 2 katlı otopark yapımını gerçekleştirdi.

2 katlı 300 araçlık otopark yapıldı

Başkanımız Mesut Üner, yapımı tamamlanmak üzere olan otopark hakkında “ İlçemizin sorunlarına geçici değil kalıcı çözümler üretiyoruz.2300 m² den 11.000 m² ye çıkardığımız Cumhuriyet Meydanımızı Çatalca’mıza yakışan bir hale getirirken, meydanımızın hemen altına da, 2 katlı ve 300 aracın park edebileceği otopark yapıyoruz. Çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çok yakında değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Günü geçirmek için değil, Çatalca’mızın yarınları için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” sözlerine yer vererek otoparkımızın Çatalca’mıza hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

#ÇalışıncaOluyor