GÜREŞ MİLLİ TAKIM KAMPI ÇATALCA’MIZDA BAŞLADI

Spor ve sporcuya verdiği değer ile bölgemizde özellikle gençlerimizin gönlünde taht kuran Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızda misafir ettiği Güreş Milli Takımı sporcu kafilesi onuruna akşam yemeği daveti düzenledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen akşam yemeğinde Milli Takım sporcularının keyfi ve sevinci dikkatlerden kaçmadı.

Keyifli geçen akşam yemeği sonunda konuşma yapan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Geçtiğimiz haftalarda tesisleşme hamlelerimizin karşılığını önce ilçemiz gençlerinin Güreş Milli Takımına seçilmesiyle görmüştük. Sonrasında ise Ülkemiz ve İlçemiz sporuna bu dönem içinde kazandırdığımız İlyas Demiroğlu Güreş Salonu, Güreş Federasyonu’nun dikkatini çekmiş ve U15 Güreş Milli Takımının Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek olan AVRUPA ŞAMPİYONASI öncesi hazırlık kampına 10 – 27 Mayıs tarihleri arasında Çatalca’mızda yapılmasına karar vererek bizleri sevindirmişti. Bu karar yerel basınımız dışında Ulusal Basında da yer aldı. Milli Takım kampında misafir ettiğimiz güreşçilerimiz onuruna kafileye akşam yemeği organizasyonu düzenledik. Günün anısına plaketlerimizi takdim ettik. Temenni ve Dua ediyorum ki #Çatalca’mız Milli Sporcularımıza faydalı olacak ve tüm sporcularımız Avrupa Şampiyonası’ndan altın madalyalarla dönecek. Yolunuz açık olsun #gençler. Her vakit ve her fırsatta ifade ettiğim gibi başarıya giden yolda #genç sporcularımız asla yalnız yürümeyecek.’’ dedi.