Çatalca Belediyesi
 Halk Pazarımızda Alınan Önlemlere Uyalım Tedbiri Elden Bırakmayalım

Başkanımız Mesut Üner’in salgınla mücadelede yoğun önlemler aldığı ilçemizde, Halk Pazarımızda da önlem ve tedbirler ekiplerimiz tarafından her hafta titizlikle uygulanıyor.

Dezenfeksiyon ekiplerimizin akşamdan başlayan dezenfeksiyon çalışmaları ardından Zabıta ekiplerimiz tarafından pazar yeri girişi bariyerlerle kontrollü hale getirildi ve tezgâhların sosyal mesafeye uygun olarak kurulumu sağlandı.

Pazar esnafımıza maske dağıtımı gerçekleştiren ekiplerimiz, pazar yeri girişine dezenfektan noktası kurarak el dezenfektanları ve dezenfektan paspası yerleştirdi. Ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızın İçişleri Bakanlığının genelgesine uygun olarak kontrollü bir şekilde pazar yerine alınması sağlanırken vatandaşlarımızın ateş ölçümleri de gerçekleştiriliyor.

#BirlikteBaşaracağız