Hazan Çiğ Börek ve Mantı Evi'nin Açılışı Hep Birlikte Yapıldı

Her geçen gün gelişerek büyüyen ilçemizde yeni bir iş yeri daha açıldı.Hazan Çiğ Börek ve Mantı Evi'nin açılışı Çatalca Belediye Başkan Vekili Meclis Üyemiz Hasan Gökçe, Belediye Başkan Yardımcımız Ömer Erçin'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Valiliği ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından hayata geçirilen Grameen Mikrofinans Programı sistemiyle kendi el becerilerini ortaya koyup ev ekonomisine katkı sunmak isteyen ev hanımlarına sağlanan küçük ölçekteki sermaye, kadınlarımıza iş kapılarını aralıyor.

2011 yılından bugüne ilçemizde 450 kadının gelir getirici bir işe başlamasına vesile olan program dahilinde mikrofinans desteği alan Handan Aydın, Hazan Çiğ Börek ve Mantı Evi'ni faaliyete geçirdi.

Hayırlı uğurlu olsun

Hazan Çiğ Börek ve Mantı Evi'nin açılış töreni; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkan Vekili Meclis Üyemiz Hasan Gökçe, Belediye Başkan Yardımcımız Ömer Erçin ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Çatalca ve Bağcılar Şube Müdürü Asiye Yılmaz'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Yapılan dualar eşliğinde kurdele kesilirken, yeni iş yerinin hem Çatalca'mıza hem de iş yeri sahiplerine hayırlı uğurlu olması temenni edildi.