Çatalca Belediyesi
 İl Gençlik ve Spor Müdürü Dr. Cemil Bağlama Başkanımız Mesut Üner’i Ziyaret Etti

Görüntülenme : 832

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Cemil Bağlama ve Çatalca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı Belediye Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilçemizde spora ve gençlere yönelik kısa sürede yaptığı önemli çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulan ziyarette, hayata geçirilecek projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Yarınlarımızın umudu çocukları ve gençleri değişik branşlarda spor yapmaya yönlendirmenin önemine değinen Başkanımız Mesut Üner, belediye olarak bu konuda üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirme kararlılığı içerisinde olduklarını dile getirdi. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Cemil Bağlama ise Çatalca’da gençlere her alanda olduğu gibi sportif çalışmalarda da sahip çıkarak, ilçenin sporda marka kentlerden biri olacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, konuklarına teşekkür ederek gençlerin etkin bir şekilde spor yapmaları adına Çatalca Belediyesi olarak birçok çalışma yürüttüklerini ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde de bu çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.