Çatalca Belediyesi
 İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu’dan Başkanımıza Ziyaret

Görüntülenme : 1405

Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret etti.

İlçemize atanan ve göreve başlayan Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkanımız Mesut Üner ilçemize hoş geldiniz sözleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu’ya yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennilerini iletti. Çatalca Belediyesi olarak her zaman  eğitime destek vermenin öncelikleri  arasında olduğunu belirten Başkanımız Mesut Üner okulların sorunlarının aşılması ve öğrencilere her konuda destek verilmesi noktasında önemli çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkanımız Mesut Üner İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile  birlikte eğitim alanında önemli çalışmalara imza atacaklarına olan inancının tam olduğunu belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu Başkanımız Mesut Üner’e  kendisini makamında ağırlamasından ve eğitime verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.