Çatalca Belediyesi
 İşaret Dili Eğitimi Alan Personellerimize Katılım Belgeleri Verildi

Görüntülenme : 783

Çatalca Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde düzenlenen “Kurumsal İşaret Dili” Eğitimine katılan personellerimiz Katılım Belgelerini aldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusundan Belediyemiz personellerine Kurumsal İşaret Dili eğitimi verildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 3-4 Mart tarihlerinde Meclis Salonumuzda yapılan eğitime katılan personellerimize Katılım Belgeleri Belediye Başkanımız Mesut Üner adına Başkan Yardımcımız İkram Kaya ve Belediye Koordinatörümüz Halit Aksoy tarafından takdim edildi.

Personellerimizin ilgiyle katıldığı ve farkındalık yaratan eğitim sayesinde işitme engelli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz.