İSTANBUL’DA SPORUN VE SPORCUNUN MERKEZİ ÇATALCA

Geçtiğimiz haftalarda İlyas Demiroğlu Güreş Salonumuzun açılışını yapan, yapımı devam eden spor adası projemizin en önemli etaplarından biri olan kapalı spor salonumuzun temelini atan ve kapalı havuz açılışı için gün sayan Başkanımız Mesut ÜNER, her yıl Ekim ayının ilk haftası tüm yurtta kutlanan ‘’Amatör Spor Haftası’’ etkinlikleri kapsamında Çatalca Gençlik Spor Müdürlüğü etkinliklerinde Çatalca Belediyespor’lu sporcularımızla adeta gövde gösterisi yaptı.

Kaymakamımız Erdoğan Turan ERMİŞ, Belediye Başkanımız Mesut ÜNER, Gençlik ve Spor Müdürümüz Umut ŞENOL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun ÖZYOLCU ve Çatalcaspor Başkanımız ve Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanımız Hasan GÖKÇE’nin katıldığı etkinlik programı, Cumhuriyet Meydanında sporcuların toplanmasıyla başladı. Cumhuriyet Meydanında toplanan sporcular, etkinliğin gerçekleşeceği İTO Ortaokulu Kapalı Spor Salonuna kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Spor salonunda saygı duruşu ve istiklal marşımızın ardından, günün anlam ve önemine dikkat çekmek üzere protokol konuşmaları gerçekleşti. Yapılan konuşmalarının ardından Çatalca Belediyespor’lu sporcularımız gösteri müsabakaları gerçekleştirdi.

Gerçekleşen etkinlikler sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Her yıl Ekim ayının ilk haftası (4-10 Ekim) tüm yurtta kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, Çatalca Gençlik Spor Müdürlüğümüzün programına Çatalca Belediyespor’lu sporcularımızda katılım sağladı. 74975 nüfuslu Çatalca’mızda, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, karate, güreş, yüzme, masa tenisi, pilates, sabah sporu, bocce, zumba, kadın futbol ve okçuluk sporlarında an itibariyle akademimizde 14 farklı spor dalında, 18 Antrenör ve 3000’e yakın sporcumuzla ilçe ve ülke sporuna destek olmaya devam ediyoruz.’’ dedi.