İSTANBUL’UN SPOR MERKEZİ ÇATALCA’MIZ OLUYOR

Çatalca’mızda projelerinin merkezine yarınların teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandıran Başkanımız Mesut Üner, yaptığı projeleri ilçemize kazandırma yolunda makamdan çok sahadan çalışma sisteminden taviz vermeden ilçemize hizmet yolunda çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Bu anlamda Başkanımız Mesut Üner’in bu seferki şantiye durağı ziyareti ‘’Spor Adası’’ projesi şantiyemiz oldu.

Başkanımız Mesut Üner’in ‘’Spor Adası’’ projemizin en önemli etaplarından biri olan yarı olimpik kapalı havuzumuzun yapımı çok yakın dönemde tamamlanmıştı. Şimdide ‘’Spor Adası’’ projemizin diğer en önemli etaplardan biri olan basketbol, voleybol ve hentbol müsabakalarının oynanabileceği 3500 m2 kapalı alan ile içinde fitness salonu, kafeteryası ve otoparkı olan çok amaçlı kapalı spor salonumuzun yapımında sona çok yaklaşıldı. Mesleği mimar olan Başkanımız Mesut Üner ziyaret sırasında projemizin tüm detaylarıyla yine yakından ilgilendi.

‘’Spor Adası’’ projesi şantiye alanımız ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza kazandırdığımız en önemli projelerimizden biri olan ‘’Spor Adası’’ projemizde devam eden çalışmalarımızı yerinde denetleyerek, proje şantiyemizde çalışan ve ilçemiz için alın teri döken emektar kardeşlerimize kolaylıklar diledik. Spor Adamızın en önemli etaplarından biri olan yarı olimpik kapalı havuzumun yapımını tamamlayıp, yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimize emanet ettik. Şimdide geçtiğimiz Haziran ayında temelini attığımız ve çok büyük oranda yapımını tamamladığımız kapalı spor salonumuzdaki çalışmalarımızı yerinde denetledik. Çatalca’mızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyoruz. İlçemizde çocuklarımız ve gençlerimiz her alan asla yalnız yürümeyecekler.  İlçemize hayırlı olsun.’’ dedi.