İŞTE ÇATALCA İŞTE SOSYAL BELEDİYECİLİK

Görevinin sadece ilk üç yılına Çatalca’mızda cumhuriyet tarihimizin en önemli hizmetlerini sığdıran, ilçemizde tevazu sahibi duruşu ve samimiyeti ile adeta gönüllerde taht kuran Başkanımız Mesut Üner’den yine halkımızın gönüllerinde taht kuracak önemli bir müjde daha geldi. Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla harekete geçen Çatalca Belediyemiz, cumhuriyet meydanımız mevkiinde ekmek satış noktası açarak, ekmeği 1.25₺.’den satmaya başladık.

Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi süreci, insan sağlığı kadar ekonomik şartlarda da olumsuz anlamda çok ciddi etkileri oldu. Bu süreçte ilçemize kazandırılan mega projelerin yanı sıra Başkanımız Mesut Üner sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalar yaptı. Halkımızın evine kadar kuaför desteği, hastane randevuları, hasta nakilleri, erzak dağıtımı ve en son geçtiğimiz ay dağıtımı yapılan belediyemize ait arazilerimizde yetiştirilen Ayçiçeklerden üretilen sıvı yağlarımızı ihtiyaç sahiplerine dağıtmıştık. Şimdi de ‘’Çatalca Belediyesi Ekmek Satış Noktası’’ açtık ve ekmeği 1.25₺.’den satmaya başladık. Böylesine zorlu günlerde Başkanımız Mesut Üner’in bu önemli sosyal belediyecilik hamlesi sadece Çatalca halkımızda değil tüm İstanbul ve Türkiye’de takdir edildi.

Önemli sosyal belediyecilik hamlesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Küresel pandemi sürecinin olumsuz etkileri sonucu tüm dünyada görünen küresel ekonomik sıkıntılar pek tabi ki tüm Türkiye ve İstanbul’u olumsuz etkilediği gibi ilçemizi de etkiledi. Bizde ilçemize altın çağını yaşatan projelerimizin yanı sıra, bu konuda da halkımıza bir nebzede olsa katkıda bulunmaya çalıştık. Rutin olarak ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımına devam ederken, belediyemize ait arazilerimizde yetiştirdiğimiz Ayçiçeklerden sıvı yağ üretip, ihtiyaç sahibi ailelerle paylaştık. Şimdide ilçemizde Cumhuriyet meydanımız mevkiinde, taksi durağı karşısı, süper marketin hemen yanında ‘’Çatalca Belediyesi Ekmek Satış Noktası’’ açtık ve ekmeği Çatalca halkımıza 1.25 ₺’den satmaya başladık. Vatandaşımıza sattığımız ekmeği de ilçemizde fırıncı esnafımızdan tedarik ediyoruz. Bu anlamda halkımız için önemli olan bu projemize verdikleri destekten dolayı fırıncı esnafımıza şahsım ve tüm Çatalca halkımız adına çok teşekkür ederiz. Birlikte Türkiye’yiz ve Birlikte Çatalca’yız diyerek dayanışma kültürümüzle tüm zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.

#BirlikteTürkiyeyiz