Çatalca Belediyesi
 Kadınlarımız Hem Üretiyor Hem Çiçek Dikiyor, Çatalca’mız Rengârenk Çiçek Açıyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizdeki seralarda çiçek yetiştiren emekçi kadınlara destek oluyor, ürettikleri çiçekleri Çatalca’mızın peyzaj düzenlemesinde kullanıyor.

Başkanımız Mesut Üner, Belediye ekiplerimizin peyzaj düzenlemelerine katılan kadınlarımızı saha çalışmaları esnasında ziyaret ederken; “Güzelliğin, huzurun ve yaşama sevincinin sembolü olan çiçekleri hem üretip hem de ilçemize ayrı bir güzellik katmak için yaptığımız çiçeklendirme çalışmalarımızda, bizlerle birlikte çiçek diken kadınlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İlçemiz genelinde tüm park, bahçe ve refüjleri çeşitli tür ve renklerdeki mevsimlik çiçeklerle ve ağaçlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.