Kaldırım ve Yol Çalışmalarımız Hızla Devam Ediyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için ilçemiz genelinde başlattığı kaldırım bakım-onarım ve yenileme çalışmaları yoğun bir tempoyla sürdürülüyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in, vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dikkate alarak başlattığı hummalı çalışmalar ara vermeksizin devam ediyor. Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda ilçe merkezinde ve mahallelerimizde yol ve kaldırım yapım, bakım ve onarım çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ederken bu çalışmalar ile paralel olarak ihtiyaç duyulan noktalarda kanal açımı, mazgal temizliği, okul ve ibadethanelerimizde tadilat çalışmaları da devam ediyor.

Dönüşüm ve yenileme çalışmalarımıza gece-gündüz demeden devam edeceğiz

Program dâhilinde ilçenin her noktasında gerçekleşen çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Başkanımız Mesut Üner, “İlçemizde geç kalmış bir hizmeti daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Çatalca’mızın daha yaşanılabilir bir ilçe olması için başlattığımız dönüşüm ve yenileme çalışmalarımıza gece-gündüz, yaz-kış demeden devam edeceğiz” sözleriyle ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için, çalışmaların yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin devam edeceğini vurguluyor.

Caddelerimiz, sokaklarımız Çatalca’mıza yakışır hale gelecek

Atatürk Caddesinde Çatalca girişinden başlayarak Cumhuriyet Meydanına kadar devam eden yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında, kaldırımlar genişletilerek yenileniyor. Ekiplerimizce en kısa zamanda tamamlanacak çalışmalar sonrası ilçemiz; Çatalca’yı boydan boya geçen modern görünümlü, geceleri ışık koridoru haline dönüşmüş vitrin bir caddeye kavuşmuş olacak.

Ekiplerimiz tarafından son olarak Atatürk Sanayi Çarşısı’nda kot farkı olan yolda iyileştirme çalışması yapıldı. Ekiplerimiz, Bahtinur Sokak, Dikmen Sokak, Çiftlik Sokak, Şehit Uzay Kişin Sokak, Münif Sevi Caddesi,  Tahta Köprü Sokak ve Yeni Müftlük Binası etrafında kaldırım çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında; Celal Yücel Sokak, Armağan Çıkmazı, Cevdet Barın Caddesi Çakıl Mahallesi Esendal Sokak, Çanakça Mahallesi Stad Caddesi, Elbasan Mahallesi Ulvi Sokak, Atölye Sokak, Heybetli Sokak, İzzettin Mahallesi Özsu Sokak, Kabakça Mahallesi Maden Sokak,  Kaleiçi Mahallesi Su Deposu Sokak, Kaleiçi Mahallesi Ziya Otçu Caddesi, Ziya Köktürk Sokak, Mektep Sokak, Muratbey Mahallesi Fabrikalar Caddesi, Kaleiçi Cami önü ve Kartal Sokak’ta malzeme serimi, tretuvar onarımı, reglaj çalışması ve parke taşı yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi.

Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışıyoruz

Gülenay Sokak’ta yağışlar sonrası su birikintisine engel olmak için kanal açımı yapan ekiplerimiz Hacı Osman Sokak’ta mazgalların temizliğini gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak İnceğiz Mahallesi  İnceğiz Caddesi yolu üzerinde ihtiyaç olunan noktaya durak konuldu. Karadeniz Caddesi’nde bulunan durağın camlarını takan ekiplerimiz Tevfik Erdönmez Caddesinde yıkılan dubaların onarımını tamamladı.

Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Mehmetçik Meydanı’nda Sürücü Kursları için Test Parkuru hazırlandı. Ferhatpaşa İlkokulu’nun giriş kapısının tadilatını yapan ekiplerimiz Aydınlar Mahallesi’nde Öğretmen Lojmanının boyama ve tadilat çalışmasını yaparak öğretmenlerimizin kullanımına sundu.