KULLANMADIĞINIZ EŞYALARINIZI KIYAFET KUMBARALARIMIZA ATABİLİRSİNİZ

Daha temiz ve daha yaşanabilir bir çevre içim çalışmalarımızı ara vermeksizin sürdürüyoruz. Geri dönüşüm ve sıfır atık projelerimiz kapsamında giysi-tekstil-atık kumbaralarımızı ilçemiz genelinde erişimin kolay olduğu noktalara yerleştirdik.

Başkanımız Mesut Üner’in geçmişten emanet, geleceğe mirasımız olarak nitelendirdiği doğamızı korumak ve ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için üzerinde titizlikle durduğu temizlik, geri dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından kullanılmış giysi ve tekstil atıkları kumbaraları ilçemizin 70 noktasına yerleştirildi.

Vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği noktalara yerleştirilen kumbaralara her türlü kıyafet, tekstil, ayakkabı ve çanta gibi eşyalar atılacak ve bu atıklar geri dönüşüme kazandırılacak.