Mayıs 2021 Belediyemiz Meclis Toplantısı 1.Birleşimi Gerçekleştirildi

Çatalca Belediye Meclisimizin Mayıs Ayı 2021 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 17.05.2021 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında Belediyemiz Meclis Salonunda gerçekleşti.

Mayıs 2021 Meclis Toplantısının Çatalca’mıza hayırlı olmasını temenni eden Başkanımız Mesut Üner, gündem ile ilgili Kaleiçi Mahallemizde yapacağı proje ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Meclis Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

GÜNDEM:

1-) Belediye Başkanlığımıza ait olan araçların kamu hizmetine tahsis edilmiş olmasından dolayı başka hizmetlerde kullanılmayacağına dair kamu yararı kararı alınması ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi.

2-) Ek Ödenek ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.

3-) Şartlı Bağış ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.

4-) İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılması ve kredi işlemleri için Belediye Başkanı Mesut ÜNER’e yetki verilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.

5-) Kesin Hesaplar ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi

6-) İlçemiz Çanakça Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

Görüşülen gündem maddelerinden 1. ve 4. Maddeler oy birliği ile Meclisimizden geçti. Diğer maddelerde Plan Bütçe (2. 3. ve 5. Maddeler ) ve İmar (6. Madde ) Komisyonlarına oy birliği ile görüşülmek üzere havale edildi.

Belediyemiz Mayıs 2021 yılı 2. Birleşimi 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleşecek.