Mayıs 2021 Belediyemiz Meclis Toplantısı 2.Birleşimi Gerçekleştirildi

Çatalca Belediye Meclisimizin Mayıs Ayı 2021 Yılı Toplantısının 2. Birleşimi 20.05.2021 Perşembe günü saat 11.00’de Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında Belediyemiz Meclis Salonunda gerçekleşti.

Mayıs ayı 2021 yılı Meclis Toplantısının Çatalca’mıza hayırlı olmasını temenni eden Başkanımız Mesut Üner’in ardından, gündem dışı konuşma bölümlerinde söz alan mecliste bulunan tüm siyasi partilerin grup başkan vekilleri, Filistin’de ki işgalci İsrail zulmünü kınarken, Mayıs ayı içinde ki özel gün ve haftalar ile ilgili gruplarının görüşlerini açıkladılar.

Gündem dışı açıklamaların ardından, meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

1­) Ek Ödenek ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.

2) Şartlı Bağış ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.

3) Kesin Hesaplar ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.

4)İlçemiz Çanakça Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili imar komisyon raporunun görüşülmesi.

Gündem maddelerinin tamamı, oy birliği ile meclisimizden geçti.

Meclis gündemlerinin görüşülmesinin ardından söz alan Başkan Mesut Üner; ‘’ Tüm Meclis Üyelerimize çok teşekkür ederim. Aldığımız kararlar Çatalca’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. Belediyemiz Haziran ayı  2021 yılı 1. Birleşimi 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 11.00’de gerçekleşecek. ‘’ dedi ve Mayıs ayı  2021 yılı Belediye Meclisimiz 2. Birleşimini sonlandırdı.