Çatalca Belediyesi
 Minik Öğrencilerimiz Mutlu Yıllar Diledi

Görüntülenme : 802

Minik öğrencilerimizin mutluluğuna eşlik eden Başkanımız Mesut Üner yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’nin minik öğrencileri gönüllerince eğlenerek yeni yılı kutladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yeni yıl eğlencesi bu yılda çocukların neşeli dakikalar yaşamalarını sağladı.

Öğrencilerin kaynaşma, paylaşım ve dayanışma alışkanlıklarını pekiştirmek amacıyla kreş öğretmenleri tarafından düzenlenen etkinliğe Başkanımız Mesut Üner ve eşi Aydan Üner’de katılım gösterdi.

Kostümleri ile renkli görüntüler oluşturan çocuklarımız palyaçolar ve oyunlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Kendilerine satranç takımları hediye eden Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür eden çocuklar hep birlikte Başkanımız Mesut Üner’in yeni yılını da kutladı. 2020 yılının mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini dileyen Başkanımız Mesut Üner, çocuklarla uzun süre vakit geçirerek onların neşelerine ortak oldu. Etkinlik pasta kesimi ve ikramlarla sona erdi.