Çatalca Belediyesi

MUTLU VE MESUT ÇATALCAMIZ MURADINA ERDİ

Görüntülenme : 321

Yerel seçime artık iki aydan az bir süre kaldığı içinde bulunduğumuz şu günlerde Çatalca ilçemiz oldukça hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Çatalca ilçemiz Cumhur ittifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum’u bağrına bastı. İBB Başkan Adayı Murat Kurum’u Başkanımız Mesut Üner ve Cumhur İttifakı mensubu partililerle birlikte halkımızın yoğun ilgisiyle ve samimiyetle karşılanması dikkatlerden kaçmadı.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum öğlen saatlerinde programın ilk bölümünde Çatalca ilçe merkezimizdeki Cumhuriyet meydanımızda çiçeklerle karşılandı. Meydanımızdaki samimi karşılamanın ardından ilk ziyaret durağı MHP Çatalca İlçe Başkanlığı oldu. MHP Çatalca İlçe Başkanlığı’nda sergilenen birlik ve beraberlik ortamı görülmeye değerdi. MHP Çatalca İlçe Başkanlığı’ndaki programın ardından yakın dönemde ilçemize kazandırılan Millet Bahçesi’ndeki dükkan esnafları ve dükkanlardaki vatandaşlarımız ziyaret edildi. Vatandaşlarımız ve esnafımız, İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile Başkanımız Mesut Üner’e samimi ilgi ve alaka gösterirken günün anısına fotoğraflar çektirdiler. Buradaki programın ardından İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve Başkanımız Mesut Üner roman vatandaşlarımız için hazırlanan Manisa Bayırı Proje Alanımızı ziyaret ettiler. İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve Başkanımız Mesut Üner burada davul ve zurnalarla karşılanıp, oldukça neşeli anlar yaşandı.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un Çatalca ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Dönemimiz için ilçe Cumhuriyet tarihimize geçen projeler kazandırdık. Bu projelerimizin ilçemize kazandırılması sürecinde İBB Başkan Adayımız Murat Kurum’un bakanlığı döneminde çok ciddi katkıları oldu. Bu manada da İBB Başkan Adayı Murat Kurum’u vefalı Çatalca halkımız bağrına bastı. Başta deprem riskine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarımızı İBB Başkan Adayımız Murat Kurum ile birlikte gerçekleştireceğiz. İstanbul’da Murat Kurum Başkanımız Çatalca ilçemizde ise bizlerle birlikte efsane hizmetleri halkımıza sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle gün boyunca bugün bizlere göstermiş olduğunuz samimi ilgi ve alaka için tüm halkımıza sonsuz teşekkürler.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler