Çatalca Belediyesi
 OCAK 2024 MECLİS TOPLANTIMIZ, 2 OCAK SALI SAAT 11.00’DA GERÇEKLEŞECEK

Görüntülenme : 429

Belediye Meclisimizin 2024 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerimizi görüşmek üzere, 2 Ocak 2024 Salı Saat 11.00'da Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.

GÜNDEM :

1-)5393 Sayılı Kanunun 20. maddesi gereğince Belediye Meclisinin "2024 Yılı Çalışma Takviminin belirlenmesi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

2-)5393 Sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonuna Üye Seçimi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

3-)5393 Sayılı Kanunun 32. maddesi gereğince Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyon Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

4-)Belediyemiz ile Memur Sendikası arasında "Sosyal Denge Sözleşmesi" imzalanmak üzere Belediye Başkanı'na yetki verilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

5-)Mevsimlik İşçi Çalıştırılması ve Vize İşlemleri ile ilgili   İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

6-)Belediyemiz Personel A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına temsil yetkinin belirlenmesi ve  2024 yılında yapılacak olan Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul toplantılarına katılma yetkisinin verilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

7-)Belediyemiz şirketi olan ÇATBEL Eğitim İnşaat Gıda Tarım Turizm Havacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin, 2024 Yılında yapılacak olan Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantılarına katılma yetkisinin belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

8-)ÇATBEL Eğitim İnşaat Gıda Tarım Turizm Havacılık Organizasyon San. ve Tic. A.Ş.'nin nakdi sermaye artırımı ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler