Öğrencilerimize Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Semineri

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde yüzlerce öğrencilerimize eğitim semineri düzenlendi. Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm ile ilgili seminerde çocuklarımıza slayt ve tiyatro gösterimi de sunuldu.

Belediyemiz bünyesinde “Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm” e verilen destek kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından eğitim semineri düzenlendi. İki gün boyunca çocuklarımıza hem eğlenceli hem de öğretici bilgiler sunacak olan eğitim seminerine Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner adına  Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın katılım gösterdi.

Nazım Özbay Kültür Merkezimizde gerçekleştirilen seminerde çocuklarımıza geri dönüşümü mümkün olan atıkların çöp olmadığı, geri dönüşüme atılacak malzemelerin ayrıştırılarak farklı atık dönüşüm kumbaralarına atılması gerektiği tiyatro gösterisi ile eğlenceli bir şekilde sunuldu.