ONLAR BİZİM EN KIYMETLİLERİMİZ

Büyüklerimiz bizlerin; hafızalarıyla tarihimiz, tecrübeleriyle geleceğimizdir. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda evden çıkamayan 65 yaş ve üzeri ihtiyacı olan büyüklerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bizleri arayan yaşlılarımızın evlerini temizleyerek ve dezenfekte ederek onların daha sağlıklı ortamlarda yaşamalarını sağlıyoruz. Onların mutluluğu bizlerin de mutluluğu oluyor.

Bizleri arayan yaşlılarımızın evlerini temizleyerek ve dezenfekte ederek onların yaşadığı mutluluk bizlerinde mutluluğu oluyor.

Temizlik Ekiplerimiz vatandaşlarımızın sağlığı için sıkı tedbirler almaya devam ederek merkezimizde ve mahallelerimizde ki tüm sokak ve caddelerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına 7/24 devam ediyor.