‘Rafadan Tayfa: Göbeklitepe’ ile Çocuklarımız Sinemanın Tadını Çıkardı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in çocuklarımıza armağanı “Yarıyıl Şenliği” kapsamında birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler devam ediyor. Çocuklarımız bugün “Rafadan Tayfa: Göbeklitepe” ile tatilde sinema keyfini yaşadı.

Başkanımız Mesut Üner’in düzenlediği Yarıyıl Şenliği kapsamında çocuklarımız eğitici ve eğlendirici birbirinden farklı etkinliklerle Nazım Özbay Kültür Merkezimizde buluşuyor. Çocuklarımızın keyifle izlediği “Rafadan Tayfa: Göbeklitepe” isimli sinema filmi bugün 13.00 – 15.00 seanslarıyla gerçekleştirilirken, yoğun ilgi nedeniyle 17.00’de açılan ek seansla bir kez daha çocuklarımızla buluştu.

Nazım Özbay Kültür Merkezimizde heyecanla sinema saatini bekleyen çocuklarımız, kendilerini ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner’e birbirinden güzel etkinliklerin olduğu Yarıyıl Şenliği armağanı için teşekkür ettiler.

Yarıyıl Şenliği programı kapsamında minik konuklarımız 28 Ocak 2020 Salı günü de dev top havuzunda eğlenmenin tadını çıkarırken aynı zamanda çizgi film maskotları ve palyaçolar eşliğinde anne çocuk etkinlikleri, yüz boyama, balon şekillendirme, yapay kar yapımı, animasyon şovları gibi muhteşem aktiviteler, ücretsiz sinema ve tiyatro gösterileri ile sürpriz eğlenceli oyunlarla keyifli vakit geçirecek.