Çatalca Belediyesi
 Sağlıklı Bir Çatalca İçin İlçemiz Genelindeki Dezenfekte İşlemlerini Artırarak Sürdürüyoruz

Görüntülenme : 742

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in küresel anlamda önemli bir sıkıntı haline dönüşen korona virüsüne karşı başlattığı dezenfektasyon çalışmaları ilçemiz genelinde devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in Sağlık Bakanlığımızca yapılan uyarıların hemen ardından özel ekipler kurarak ilçemizde korona virüsüne karşı önlem amacıyla başlattığı çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor.

Ekiplerimiz, sağlıklı bir Çatalca için ilçemiz genelindeki dezenfekte işlemlerini artırarak sürdürüyor. Dezenfekte çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu otobüs durakları, toplu ulaşım araçları, konteynırlar, camiler, okullar, çocuk oyun alanları, park ve yeşil alanlarda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Vatandaşlarımız paniğe kapılmasın

Belediye  Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın paniğe kapılmaması gerektiğini belirterek, “Hükümetimiz virüsü ilk gündeme geldiği günden itibaren yakından takip edip, bu konuda tedbirler alıyor.  Bizler de Çatalca Belediyesi olarak Sağlık Bakanlığımızın uygulamış olduğu tedbirler çerçevesinde kendi tedbirlerimizi alıyoruz. İlçemizde rutin olarak uyguladığımız temizlik çalışmalarımızı arttırarak devam ettiriyoruz. Bunun yanı sıra kurduğumuz özel ekiplerimiz gün içinde ve gece boyunca vatandaşlarımızın  toplu bulundukları, camilerimiz, okullarımız, otobüs duraklarımız,kamu kurum ve kuruluşlarımız ve parklarımızda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızdan beklentimiz Sağlık Bakanlığımızın önerdiği kişisel tedbirleri uygulamaları ve bu konuda yetkili ağızlardan yapılmayan ve paniğe neden olacak konulara itibar etmemeleridir” dedi.

Ekiplerimiz son olarak ilçemizde; İGDAŞ,Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumu,Kaymakamlık, Sosyal Hizmetler, Nüfus Müdürlüğü, Adliye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karakol, Müftülük, Mezarlıklar Müdürülüğü, 112 Komuta Merkezi, Jandarma, İSKİ ve otobüs duraklarını dezenfekte etti.