ŞEKER TADINDA MUTLU NİCE BAYRAMLARIMIZ OLSUN

Başkanımız Mesut Üner’in vatandaşlarımıza mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilekleri bayram şekeri eşliğinde iletildi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın iyi günlerinde, zor günlerinde daima yanlarında olmaya devam ederken, Kurban Bayramı öncesi de ilçemizde rahat ve huzurlu bir bayram yaşanması için tüm ekiplerimizi seferber etti.

Kurban satışı ve kesimi yapacak hayvan yetiştiricilerimizle yakından ilgilenen ve vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini en iyi ve en rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için belediyemiz kurban satış ve kesim merkezi ile mahallelerimizde ki kesim yerlerinde hem kendisi hem de ekiplerimizin denetimlerini aralıksız sürdürdü.

Bu konudaki hassasiyetinden ödün vermeyen Başkanımız Mesut Üner bayram boyunca da belediye olarak sahada olacağımızı belirterek “Vatandaşlarımızın emrindeyiz” dedi.

Çatalca’mıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar temenni eden Başkanımız Mesut Üner’in kutlama mesajı ekiplerimiz tarafından bayram şekerleri eşliğinde ilçemizin belirli noktalarında halkımıza iletildi.

Cumhuriyet Meydanımızda, giyim ve gıda pazarımızda Başkanımızın bu sürprizi ile karşılaşan vatandaşlarımız mutluluklarını dile getirerek Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

#ÇalışıncaOluyor

#MutluBayramlar