Çatalca Belediyesi
 TEDBİR VE ÖNLEMLER VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN… LÜTFEN KURALLARA UYALIM

Görüntülenme : 716

Küresel salgınla mücadelede ilçemizde yoğun önlem ve tedbirler alan Başkanımız Mesut Üner, İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliği kararları doğrultusunda açılması uygun görülen Halk Pazarımız için bu haftada ekiplerini seferber etti.

Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, dün akşamdan başlayan çalışmalarıyla Halk Pazarımızda korona virüs salgınına karşı önlem ve tedbirler aldı.

Sabahın erken saatlerinde Pazar alanında yer alan ekiplerimiz esnaflarımızı karşılayarak sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tezgahların kurulumunu sağladı.

Pazar giriş ve çıkış noktaları oluşturarak bu alanlara el dezenfektanları ve dezenfekte paspasları yerleştiren ekiplerimiz esnaflarımıza, el dezenfektanı, maske ve “Ürünlere Dokunmayın” yazılı stickerler dağıttı.

Alışveriş yapmak için pazara gelen vatandaşlarımızın ateş ölçümleri yapılarak Pazar alanına alınırken maskesi olmayan vatandaşlarımıza da maske verilerek ve dezenfektan paspasına basarak pazara girişi sağlanıyor.

Pazar saatleri içerisinde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyarılar, ekiplerimizce titizlikle yapılırken, yoğunluk yaşanmaması konusunda da pazara kontrollü giriş sağlanıyor.

Zabıta Ekiplerimiz tarafından açılış ve kapanış saatleri arasında herhangi bir fiyat artış ve azalışına izin verilmeyeceği için siz değerli vatandaşlarımızın da alışverişlerini pazarın son saatlerine bırakmadan yapmaları önemle rica olunur.

#BirlikteBaşaracağız